Despre produsele pe baza denuca de sapun

Despre produsele pe baza denuca de sapun

  Haine proaspete și curate fără adăugarea de materiale sintetice!


  Nucă de săpun este 100% naturală, Are un efect de curățare bun și o reprezinta o alternativă ecologică la spălarea cu detergenti chimici. Produsul fundamental al familiei Herbow este nuca de săpun, care oferă multe beneficii pentru sănătatea si comfortul dumneavoastră. Detergentul organic, are efect, datorită ingredientelor naturale active, prin urmare protejează pielea sensibilă și este recomandat, dar nu numai,  pentru îmbrăcămintea pentru copii. Când folosiți o minge cu nucă de săpun nu rămân resturi de detergenți în rufe,care pot irita pielea și pot provoca alergii.

  Nucă de săpun din India (Sapindus Mukorossi) este fructul unei specii de copac din familia Sapindaceae. Acest copac special este originar din poalele Himalaya, crescând în India și Nepal. Fructul copacului este dur, fiind inconjurat de o cochilie exterioară solidă, care abundă în saponine. Saponina este o substanţă tensioactivă naturală, care interacționează cu apa pentru a lega grăsimile și murdăria, astfel încât este perfect pentru spălarea hainelor..

  Care este secretul mingii de spălat cu nucă Herbow®?
  Utilizarea nucii de săpun a fost dificilă până acum.Trebuiau numărate nucile, legate în saci de pânză, tinut minte când trebuie aruncate, sa le  scoati din mașină imediat după spălare pentru a preveni mucegăirea. În plus, rufele netratate au un miros ciudat. Cercetătorii de la Herbow au gândit mai departe nuca de săpun, și au dezvoltat formula inovatoare a mingii de spălat rufe, cu care spălarea fără chimicale este chiar mai practică şi mai simplă!

   
  "Utilizare Confortabilă"

  Trebuie numai să-l arunci în mașina de spălat, ca o capsulă. Nucile de săpun sunt împachetateîntr-o plasă în formă de minge, contribuind astfel la utilizarea practică!

  Efect de spălare mărit
  Bureți împachetați în minge cresc, spumarea substanței tensioactivi natural (saponina) al rufelor

  Parfum proaspăt
  Utilizând tehnologia Balance System, nucile sunt tratate cu microorganisme naturale (B.S Regen). Rezultatul acestui tratament este că, mirosul său acru dispare, iar rufele rămân parfumate pentru o lungă perioadă de timp.

   Avantaje:

  Natural – nuca de săpun este 100% organică, nu conţine substanţe chimice artificiale care ar avea un efect advers asupra organismului sau a mediului.

  Ecologic – se descompune uşor , nu împovărează mediul Interesant este că, creşte în copac, care nu este niciodată stropit cu sustante chimice, deoarece conţine saponină naturală,care  ţine departe dăunătorii. Are proprietăți de protecție a solului, și produce mult oxigen, contribuind la mentinerea unui ecosistem sanatos.

  Antibacterian – elimină mirosurile neplăcute.

  Hipoalergenic – nu irită pielea. Ideal pentru pielea sensibilă , cu eczeme şi alte afecţiuni ale pielii (ex.psoriazis, neurodermitis). Recomandat special pentru hainele copiilor.

  Protejeaza textilele – cu toate acestea, are o eficiență excelentă la spălare si nu nu deteriorează structura ţesăturii. Prin folosirea sa, îmbrăcămintea își menţine culoarea și ţinuta mai mult timp.

  Economic – Nuca de săpun poate fi folosită de mai multe ori De ex. : o minge cu nucă de săpun este suficient pentru 5 spălări.

  Reciclabil – Nuca uzată poate fi compostată.

  Comentarii