Generalitati despre parfumul de camera

Despre parfumurile de camera

A picture containing indoor, table, sitting, smallDescription automatically generatedDesi, in tara noastra parfumurile de camera nu au o traditie ,in ultimii ani, tot mai multe persoane au optat din ce în ce mai mult pentru parfumurile de camera ca modalitate de parfumare a caselor lor. Nu este o surpriză, deoarece sunt ecologice, nu consumă energie și sunt fabricate de obicei din materiale naturale sau reciclabile si spre deosebire de lumânări, acestea pot fi lăsate nesupravegheate, fără niciun risc de incendiu.

Când vine vorba de intensitatea sau potența parfumului eliberat de un parfum cu betisoare, merită să ne amintim că materialele din care sunt făcute betisoarele sunt  aproape la fel de importante ca parfumul în sine. Betisoarele sunt fabricate de obicei din lemn de ratan sau poliamidă sintetică. Aceasta din urmă este mai buna pentru evaporare și, prin urmare, tinde să fie utilizata cu parfumurile fără alcool, pentru a compensa rata lor mai lentă de evaporare. Ar trebui să luați în considerare și grosimea betisoarelor. Pentru performanțe optime, vă recomandăm betisoare de aproximativ 3 mm grosime. Betisoarele mai groase absorb mai mult parfum și astfel difuzează mai mult parfum în aer, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că difuzorul dvs. va consuma mai mult parfum și, prin urmare, nu va dura atât de mult.

Pentru a îmbunătăți evaporarea, poate fi necesar să intoarceti bețele - mai ales dacă sunt din lemn de ratan - pentru a preveni A close up of a treeDescription automatically generatedînfundarea acestora. De fapt, betele din ratan se impregneaza cu diversi constitutenti ai parfumul , practic se infunda,  ceea ce înseamnă că își pierd eficiența. De asemenea, trebuie să vă asigurați că amplasați difuzorul într-un loc cu trafic constant de aer, pentru a ajuta parfumul să se disperseze prin cameră în timp ce aerul circulă. Nu sunt indicate inaltimi prea mari , de regula nu trebuie amplasate la inaltime ma imare de 1,2-1,5 m

 

În ceea ce privește caracteristicile lor tehnice, parfumurile din odorizantele de camera sunt în mod normal pe bază de alcool sau solvent, ceea ce ajută la eliberarea parfumului pe măsură ce se evaporă. Alcoolul crește volatilitatea, făcând astfel mirosul mai puternic. Parfumurile de camera pot fi, de asemenea, fără alcool, deși în acest caz evaporarea va fi mai lentă și parfumul mai puțin putenic - dar ar trebui să dureze și mai mult.

Recomandăm difuzoare cu betisoare consumatorilor care caută un echilibru natural, constant în eliberarea  parfumului lor de casă. Spre deosebire de lumânările parfumate, ale căror parfum este eliberat numai atunci când sunt aprinse, parfumul unui difuzor cu betisoare trebuie să fie stabil atât timp cât rămâne parfum  în vas. Un difuzor cu betisoare de 100 ml va dura în mod normal în jur de o lună. Totuși, acest lucru depinde de numărul cu betisoare utilizate; cu cât sunt mai multe, cu atât parfumul va fi mai puternic, dar va dura mai puțin.Un alt factor este curentul de aer, amplasat in zona unui geam va dispersa mult mai repede parfumul.

 

 

Comentarii