Comenzi telefonice:
Comenzi telefonice: 0754-241.243 ; 0752-188.698 comenzi@middas.ro
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit <br>* (la comenzi peste 250 ron )
Transport gratuit
* (la comenzi peste 250 ron )
Filtre produse
Producator

SportPads 4 picaturi (15 bucati/pachet)

Preț cu TVA: 6.99 RON/buc.
Stoc suficient
Cod produs: 1640-I

RemoveAdd
Producător: Lady Anion

Detalii

Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii).

Incontinenţa nu e o boală în sine, ci mai degrabă un simptom al unei afecţiuni a tractului urinar inferior. De obicei, incontinenţa urinară nu cauzează probleme majore de sănătate, dar poate fi jenantă şi poate afecta încrederea în sine a femeilor. La apariţia incontinenţei urinare, femeile pot evita să iasă în public din cauza sentimentului de jenă pe care o resimt, să dezvolte iritaţii la nivelul vaginului şi a zonei inghinale, din cauza contactului prelungit al acestora cu urina, sau să facă infecţii urinare severe.

Suprafaţa cu bumbac steril a absorbantelor pentru incontinenta urinara Lady Anion atinge cu delicateţe pielea sensibilă, asigură confortul, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile.

RECOMANDARI:

Absorbantele cu bumbac, Lady Anion Incontinenta Urinara, pot fi folosite zilnic, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele Lady Anion trebuie schimbate o dată la 4 ore.

Cele mai vizitate produse

  • ISP iPulse ARH-1635 EWA
  • Parfum ambient FUMO PREGIATO 100 ml
  • GS 3078
  • Spray Camera Ambre 100ml - Esteban Paris
  • Buchet Parfumat Cedre cu Rezerva de 75ml - Esteban Paris
  • Parfum rufe Kifra Caring
  • Parfum rufe Darius TEMPTATION
  • Parfum ambient FIORE IMPERIALE 100 ml