Parfum rufe Jasmin

7,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
SKU Volum Pret total Cantitate
essJAS 20 ml
7,50 RON
0789011749343 250 ml
56,00 RON
0789011749244 500 ml
90,00 RON
Cod produs - SKU Ess013

Descriere

Parfumurile de rufe Essentia sunt fabricate pe baza de uleiuri esentiale naturale, fara substante carcinogene și sunt certificate de ISS (Institutul Superior de Sănătate din Italia).Au in compozitie si saruri cuaternare care au si actiune dezinfectanta asupra hainelor. Beneficiind de tehnica de microincapsulare parfumurile de rufe Essentia ofera o persistenta indelungata a parfumului .ESTE IMPORTANT să ne amintim că parfumul oferit de parfumurile  pentru rufe ESSENTIA  este persistent chiar și atunci când utilizați uscătoarele de rufe datorită formulei de microincapsulare a esențelor care le fac rezistente până la 400 de grade celsius, permițând astfel pastrarea parfumului .
Datorită acestei formule speciale, fiecare tesatura pusa în contact cu căldura va crea o stimulare a microcapsulelor, această stimulare va face ca fiecare microcapsulă să se deschidă și astfel să elibereze în continuare parfumul, asigurând astfel parfumul maxim chiar dupa cateva zile, pentru rufe parfumate perfect!

Parfumurile ESSENTIA pot fi utilizate și la spalarea manuala, adăugând doza indicată înainte de clătire.

Pentru a intregi experienta placuta, va punem la dispozitie si un balsam de rufe fara parfum, pentru a beneficia in intregime de efectul parfumurile de rufe , fara a interfera cu alte parfumuri din balsamurile obisnuite. Parfumurile se gasesc in mai multe variante de ambalare : 20ml ( monodoza), 250 ml si 500 ml. 

Pentru ca parfumurile sunt o parte importantanta naturii, ambalajele parfumurilor de haine Essentia sunt 100% reciclabile , produse din materie prima de origine vegetala. Capacul este fabricat din aluminiu reciclabil, asigurand o buna etanseitate a flaconului.

Disponibile in 10 variante de parfum :Lotus Flower : White Musk ; Cotton Flower ; Lavender; Talc ; Vanilla and Cashmere; Jasmin ;Argan ; Citrus and Orange Blossom ; Fern.

Mod de utilizare :

Recomandam 15-20 ml pentru 5-7 kg de rufe care se pune in compartimentul de balsam . Dozajul pentru balsamurile de rufe Essentia este de 5ml/kg  de rufe.

Notele parfumului Jasmin

prfum rufe iasomie

Detalii

SKU
Ess013
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review