Coș cumpărături
Coș cumpărături
20 RON (pana la 3 kg)
20 RON (pana la 3 kg)
Filtre produse
Producator

Parfum rufe Kifra Jupiter

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

Detalii

Jupiter combină aroma viguroasă a lemnului de santal cu confortul mirosului de citrice creând un parfum de rufe viu, dar relaxant. Are proprietăți reconfortante, reduce stresul și promovează un somn odihnitor. Este considerat a fi un afrodiziac. Lemnul de santal are un parfum bogat, dulce, în timp ce citricele au note delicate, balsamice.

Parfumul de rufe Jupiter are un miros lemnos, exotic, subtil și persistent. Dacă îți plac aromele florale și de vanilie, dar cauți ceva puțin mai bogat și mai sofisticat această combinație este ideală pentru tine.

Lemnul de santal este greu, galben la culoare, cu o granulație fină care își păstrează parfumul pentru o perioadă lungă de timp.

Utilizarea documentată a lemnului de santal se întoarce cu 4000 de ani în urmă fiind utilizat în India, Egipt, Grecia și Roma. Multe temple și structuri au fost construite din lemn de santal. În Egipt, oamenii l-au folosit la îmbălsămare. În India, oamenii credeau că termitele nu atacă niciodată lemnul de santal. Din acest motiv ei l-au considerat un simbol al vitalității.